HOME | MAN | WOMEN | KIDS | GALLERY | ABOUT |
 
 
 

Pravni aspekti zastite korisnika i vlasnika sajta "BenneliJeans.com"

Politika privatnosti
Kompletan autorski sadrzaj, koji ukljucuje graficke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zastitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slucaju da zelite objaviti neki od tekstova sa sajta BenneliJeans.com, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, stampani, ili Internet medij),obavezno je pruziti informaciju u adekvatnom obliku o tome da je "sadrzaj preuzet sa sajta BenneliJeans.com"
(govor ili tekst, a u slucaju drugog sajta ili mailing liste - link do sajta BenneliJeans.com). Informacije sa sajta BenneliJeans.com moguce je slobodno prenositi uz prethodni uslov.

Tekstovi koji su objavljeni na sajtu telfon.net a nisu autorskog karaktera, imaju na kraju teksta/clanka izvor informacije.U slucaju nemogucnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, prekrsilac moze ocekivati prekrsajnu prijavu sa nase strane.

Politika privatnosti
Obavezujemo se da vase podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) necemo davati, pokazivati,iznajmljivati niti prodavati trecim osobama.

Disclaimer - Odricanje od prava

Svi sadrzaji na sajtu BenneliJeans.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i kao takvi ne mogu uticati da sajt BenneliJeans.com bude odgovoran na direktne ili inderektne stete koje mogu nastati koriscenjem informacija. Vlasnik sajta BenneliJeans.com ima neotudjivo pravo da menja autorske sadrzaje u svom vlasnistvu
po sopstvenom nahodjenju. Autorski sadrzaji u vlasnistvu BenneliJeans.com-a trebalo bi da su tacni. Korisnik servisa ima obavezu da proveri iz drugih izvora tacnost navoda koji se pominju u pomenutim autorskim sadrzajima.
Same informacije na sajtu zavise od njihove aktuelnosti i neke cinjenice mozda vise ne vaze, a postoje prikazane jer se se svi sadrzaji na sajtu arhiviraju. BenneliJeans.com ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadrzaja reklamnih poruka na sajtu, oglasima, kao i svih ostalih sadrzaja koji su linkovani na adrese drugacije od BenneliJeans.com domena. Takodje, BenneliJeans.com ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu BenneliJeans.com tima.
Podaci koji se interno koriste sa sajta za statistike posecenosti preuzimaju se iz standardnih session varijabli.Svi preuzimani podaci o korisnicima su u skladu s pozitivnim normama EU o privatnosti podataka na Internetu
U slucaju znacajnijeg menjanja politike privatnosti, objavicemo uocljivo obavestenje o promeni istog, verovatno na pocetnoj stranici sajta. U slucaju bilo kakve povrede prava vlasnika sajta BenneliJeans.com prekrsilac moze ocekivati prekrsajnu prijavu sa nase strane.